Beroepsstudie Opleidingen Logo

Belangrijke update: STAP-budget niet meer beschikbaar voor opleidingen

We willen jullie op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot het STAP-budget. Het STAP-budget, dat voorheen beschikbaar was voor opleidingen in diverse vakgebieden, is niet langer beschikbaar voor onze opleidingen. Dit komt door recente wijzigingen in het toekenningssysteem van de overheid.

Wat is het STAP-budget?
Het STAP-budget (Stimulans ArbeidsmarktPositie) was een subsidieprogramma van de overheid dat mensen in staat stelde hun opleidingskosten te financieren en zich verder te ontwikkelen in hun gekozen vakgebied. Het bood kansen voor persoonlijke en professionele groei en werd veelvuldig benut door mensen die hun vaardigheden wilden verbeteren.

Waarom is het STAP-budget niet meer beschikbaar?
Helaas heeft de overheid onlangs besloten wijzigingen door te voeren in het STAP-budgetprogramma. Daardoor komen onze opleidingen niet langer in aanmerking voor deze financiële ondersteuning.

Onze opleidingen:
Hoewel het STAP-budget niet meer beschikbaar is voor onze opleidingen, blijven we ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige onderwijsmogelijkheden in diverse vakgebieden. Onze opleidingen waaronder de NIWO opleiding, Taxi opleiding en Vrachtauto opleiding zijn ontworpen om je de benodigde vaardigheden en kennis te verschaffen om uit te blinken in je carrière.

Hoe kun je je inschrijven:
We begrijpen dat deze wijziging teleurstellend kan zijn voor degenen die hadden gehoopt gebruik te maken van het STAP-budget. Desalniettemin blijven we ons inzetten voor jouw groei en ontwikkeling en staan we klaar om je te ondersteunen op jouw educatieve reis.

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan altijd voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Maak een keuze