Behaal je vrachtauto theorie in 3 dagen

15 jaar ervaring in Vrachtauto opleidingen.
Met onze unieke lesmethodes behaal jij gegarandeerd je vrachtauto diploma!

De vrachtwagen theorie opleiding deals van Beroepsstudie.nl

RVM1C (voorheen RV1)

299

VM2C (voorheen RV2)

299

VM3C (voorheen V3C)

299

Compleet Pakket

849

Waarom bij Beroepsstudie.nl?

Beroepsstudie.nl heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot de specialist op o.a. het gebied van de #VrachtwagenTheorie en het behalen van het #Vrachtwagenrijbewijs. Beroepsstudie.nl leert jou de modules tot in de details begrijpen. Dit resulteert in top resultaten tijdens de examens en bloeiende transport ondernemers.

Kennis is Macht

Een wijsheid die beroepsstudie.nl hanteert en aan jou meegeeft tijdens onze cursus. In tegenstelling tot andere opleiders is het examen behalen geen vraagstuk meer. Bij ons slaag je gegarandeerd! simpel zat! Slaag je onverhoopt toch niet, dan kun je binnen 1 jaar de niet behaalde Module kosteloos oppakken wanneer het jou uitkomt. Uniek in heel Nederland! Naast het behalen van de vrachtwagen examens is het natuurlijk ook super belangrijk dat je straks over de juiste kennis beschikt. Het niet meekrijgen van de juiste kennis door de opleider is dan ook onverantwoord. Dit kan hoge boetes opleveren en vervelende struikelblokken creëren in jouw onderneming. Beroepsstudie.nl laat jou precies zien tijdens onze #VrachtwagenTheorie cursus waar jij, als chauffeur/transportondernemer op dient te letten en hoe je jouw onderneming een totale facelift kunt geven. Bij beroepsstudie.nl leer je dus niet alléén de examenvragen maar leer jij hoe je de opgedane kennis ook direct kunt toepassen. Bij beroepsstudie.nl heb je de keuze de #VrachtwagenTheorie te volgen in 3 lesdagen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag wat het beste bij jou past.

Eenmalige Studiekosten

Uit ervaring begrijpen wij dat je als transportondernemer druk in de weer bent om je opdrachtgevers niet teleur te stellen. Het kan dan ook voorkomen dat je onverhoopt een module mist of niet behaald. Indien dit onverhoopt toch gebeurd, GEEN PROBLEEM, Beroepsstudie.nl heeft jou back voor 1 jaar! Beroepsstudie.nl spreekt namelijk een lesgarantie met jou af van maar liefst 1 jaar zonder bijkomende kosten. Als #specialist durven wij jou deze garantie dan ook zonder moeite te geven. Door onze lesgarantie heb je bij Beroepsstudie.nl dus maar eenmalig te maken met studie kosten.

Team Beroepsstudie.nl

Bij beroepsstudie.nl sta jij als leerling centraal. Onze doelstelling is dan ook om jou te begeleiden van a tot z en volledig te voorzien in de behoefte die jij als leerling hebt. De ervaring en bekendheid die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan delen wij dan ook maar al te graag met jou tijdens onze cursus. schrijf je hier in voor een vrijblijvend informatie gesprek. Wij kijken dan samen wat het beste bij jou past Het team van beroepsstudie.nl is er om jou te helpen aan je #VrachtwagenVergunning. Geen vraagstuk omtrent de #VrachtwagenVergunning is voor ons onbekend. Ons team staat dan ook van Ma-Za van 09.00 – 20.00 ter beschikking voor al je vragen.

Theoriecursus Vrachtwagen Rijbewijs C

Met een Vrachtauto rijbewijs C mag u een motorrijtuig besturen waarvan de toegestane maximummassa (zie deel 1A voertuigbewijs of kentekenbewijs deel I) meer dan 3500 kg bedraagt. Wilt u naast het besturen van een vrachtauto ook als beroepschauffeur aan de slag dan heeft u hier de code 95 bij nodig. Beroepsstudie.nl Heeft zich door de jarenlange ervaring gespecialiseerd op het vakgebied van de vracht auto. Wij begeleiden u dan ook met alle plezier van a tot z. Het vracht auto rijbewijs bestaat uit 3 theorie examen en 1 praktisch examen. Wij bieden u de meest gepaste cursus om uw vrachtauto rijbewijs doel treffend, leerzaam en examengericht te behalen. Het praktische gedeelte begeleiden wij u uiteraard na het behalen van het theorie certificaat ook bij. Voor uw vracht auto theorie en rijbewijs bent u bij Beroepsstudie aan het perfecte adres. Meld u ook direct aan en start vandaag nog met uw vrachtauto carrière.

Vrachtauto Theorie

Het theorie examen voor het Vrachtauto Rijbewijs C beroepschauffeur bestaat uit drie onderdelen, te weten;

Rv1 verkeer en techniek:

In dit onderdeel wordt uw verkeersinzicht getest, aangezien uw met een groot motor voertuig over de openbare weg verplaats dient dit inzicht optimaal te zijn. Tijdens onze lessen zorgen wij dat u hier doeltreffend op getraind wordt. Naast het verkeersinzicht wordt u tijdens het examens rv1 ook getoetst op het technische gedeelte van het motor rijtuig. Ook bij dit gedeelte zorgen onze docenten dat u alle fijne kneepjes door krijgt.

V2c Administratie:

In dit onderdeel wordt u opgeleid om straks vakkundig u taak als beroepschauffeur uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het toepassen van de arbeidstijdenwet vervoerswetgeving, de lading, lading zekeren en overige risico’s waar u allemaal mee te maken gaat krijgen tijdens de uitoefening van uw taak als beroepschauffeur.

V3c Administratie goederenvervoer voor code 95

Bij dit onderdeel zal u door middel van 3 cases worden getoetst op verschillende onderdelen die u bij beide examens van rv1 en v2c heeft geëxamineerd. Het is bedoeling dat u met praktische voorbeelden laat zien dat u alle stof beheerst. U krijgt hierbij 45 meerkeuze vragen verdeeld over 3 cases. U dient hierbij Minimaal 35 vragen goed te beantwoorden.

Kosten

Vrachtwagen opleidingskosten losse modules
RVM1C340,-
VM2C330,-
VM3C330,-
Compleet pakket999,-

Planning

Wil je weten wanneer de eerstvolgende startdatum plaats vindt? Neem dan contact op of klik hier.

  • 085 877 14 77
  • 085 877 14 77
  • info@beroepsstudie.nl
  • Maandag t/m

           zaterdag 09:00 t/m 20:00

12 voordelen van Beroepsstudie.nl

0 +
Aantal geslaagden

JOUW PAD NAAR SUCCES

Ben jij ook klaar om je carrière een boost te geven?