Haal deze maand nog je NIWO diploma

Compleet NIWO Cursus

Bij ons kun je al binnen 6, 8 of 12 dagen je NIWO diploma behalen inclusief alle examens. De #specialist op het gebied van NIWO opleidingen.

Vanaf 389,-

Actie is alleen deze week geldig

Inschrijven

Schrijf je direct in!

We doen ons best om binnen 2 uur contact met je op te nemen.

De NIWO opleiding deals van Beroepsstudie.nl

 • Voordelen
 • Informatie
 • Kosten
 • Planning

Waarom bij Beroepsstudie.nl?

Beroepsstudie.nl heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot de specialist op o.a. het gebied van de #niwovergunning en het behalen van het #niwodiploma. Beroepsstudie.nl leert jou de modules tot in de details begrijpen. Dit resulteert in top resultaten tijdens de examens en bloeiende transport ondernemers.

Kennis is Macht

Een wijsheid die beroepsstudie.nl hanteert en aan jou meegeeft tijdens onze cursus. In tegenstelling tot andere opleiders is het examen behalen geen vraagstuk meer. Bij ons slaag je gegarandeerd! simpel zat! Slaag je onverhoopt toch niet, dan kun je binnen 1 jaar de niet behaalde Module kosteloos oppakken wanneer het jou uitkomt. Uniek in heel Nederland! Naast het behalen van de niwo examens is het natuurlijk ook super belangrijk dat je straks over de juiste kennis beschikt. Het niet meekrijgen van de juiste kennis door de opleider is dan ook onverantwoord. Dit kan hoge boetes opleveren en vervelende struikelblokken creëren in jouw onderneming. Beroepsstudie.nl laat jou precies zien tijdens onze #niwocursus waar jij, als transportondernemer op dient te letten en hoe je jouw onderneming een totale facelift kunt geven. Bij beroepsstudie.nl leer je dus niet alléén de examenvragen maar leer jij hoe je de opgedane kennis ook direct kunt toepassen. Bij beroepsstudie.nl heb je de keuze de #niwocursus te volgen in 6-8-12 of 16 dagen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag wat het beste bij jou past.

Eenmalige Studiekosten

Uit ervaring begrijpen wij dat je als transportondernemer druk in de weer bent om je opdrachtgevers niet teleur te stellen. Het kan dan ook voorkomen dat je onverhoopt een module mist of niet behaald. Indien dit onverhoopt toch gebeurd, GEEN PROBLEEM, Beroepsstudie.nl heeft jou back voor 1 jaar! Beroepsstudie.nl spreekt namelijk een lesgarantie met jou af van maar liefst 1 jaar zonder bijkomende kosten. Als #NIWOspecialist durven wij jou deze garantie dan ook zonder moeite te geven. Door onze lesgarantie heb je bij Beroepsstudie.nl dus maar eenmalig te maken met studie kosten.

Team Beroepsstudie.nl

Bij beroepsstudie.nl sta jij als leerling centraal. Onze doelstelling is dan ook om jou te begeleiden van a tot z en volledig te voorzien in de behoefte die jij als leerling hebt. De ervaring en bekendheid die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan delen wij dan ook maar al te graag met jou tijdens onze cursus. schrijf je hier in voor een vrijblijvend informatie gesprek. Wij kijken dan samen wat het beste bij jou past Het team van beroepsstudie.nl is er om jou te helpen aan je #niwovergunning. Geen vraagstuk omtrent de #niwovergunning is voor ons onbekend. Ons team staat dan ook van Ma-Za van 09.00 – 20.00 ter beschikking voor al je vragen.

NIWO opleiding

In eigen tempo studeren?

Wil jij beroepsgoederen vervoerder worden? Haal dan JOUW NIWO Eurovergunning bij Beroepsstudie.nl. De ondernemersvergunning die bekend staat als Niwo vergunning voor transportbedrijven.

Bij Beroepsstudie.nl kun je terecht voor reguliere trajecten en voor spoed.

In vergelijking tot andere NIWO-opleiders in Nederland staan wij bekend als een van de beste beroepsopleiders in de Randstad. Wij genieten hierdoor landelijke bekendheid en jaarlijks breiden wij onze opleidingslocaties landelijk uit. Wij leren JOUW de benodigde kneepjes van de lesstof waardoor je verzekerd bent van het behalen van jouw Niwo getuigschrift. Tevens bieden wij begeleiding in verschillende talen aan. Je kunt ten alle tijden een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Lesinhoud

Door onze strategische planning (hele jaar toegankelijk voor jou) zorgen wij ervoor dat je na het volgen van een van de 6 modules direct de opgedane kennis kunt toepassen op de examens.

Het traject van de NIWO opleiding duur in totaal 14 les dagen. Hierbij krijg je 2 maal per week de lessen verzorgt op maandagen en woensdagen.Hiernaast hebben wij de mogelijkheid om de lessen op zaterdag te volgen of in de avond.aan u de keus.

Met een van onze trajecten ben JIJ in een mum van tijd door alle modules van de Eurovergunning heen. Heb JIJ even geen tijd om de modules te volgen geen probleem, dankzij onze uitgebreide jaarplanning kan jij aansluiten wanneer het jou uit komt.

Tevens bieden wij onze thuis studie aan. Dankzij onze NIWO thuis studie kan JIJ doordeweeks gewoon je werk blijven uitoefenen en studeren wanneer het jou uitkomt. Middels onze e-learning kun je perfect zien wanneer je klaar bent om het NIWO examen af te leggen. Heb je nu geen tijd om achter elkaar de modules te volgen. Volg ze dan wanneer het jouw uitkomt kies dan een van onze momenten in onze uitgebreide jaarplanning.

Voor een vrijblijvende gesprek of meer informatie kun je ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Waarom kiezen voor de NIWO opleiding bij Beroepsstudie

 • Grootste beroepsopleidingsinstituut van Nederland.
 • Opleidingslocaties op diverse steden in het land; Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam.
 • Hoge slagingspercentage in Nederland
 • Hoge klanttevredenheid
 • Praktijkgerichte onderwijs
 • Unieke lesmethode
 • Klassikale lessen en elearning.

 

Wilt u direct starten of heeft u vragen over onze NIWO opleiding, twijfelt u dan niet en neem direct contact met ons op.

Kosten

NIWO opleidingskosten losse modules
Financieel management450,-
Calculatie450,-
Bedrijfsmanagement389,-
Personeelsmanagement389,-
Wegvervoer goederen 1389,-
Wegvervoer goederen 2389,-

Planning

Wil je weten wanneer de eerstvolgende startdatum plaats vindt? Neem dan contact op of klik hier.

 • 085 877 14 77
 • 085 877 14 77
 • info@beroepsstudie.nl
 • Maandag t/m

           zaterdag 09:00 t/m 20:00

12 voordelen van Beroepsstudie.nl

Schrijf je direct in!

We doen ons best om binnen 2 uur contact met je op te nemen.

Vele gingen je al voor, waar wacht je op?